herziene berichtgeving Corona en mijn praktijkvoering d.d. 27 april 2020

Naar aanleiding van de op dinsdag 21 april 2020 herziene Richtlijn GGZ en Corona van Akwa GGZ wijzig ik mijn werkwijze met ingang van 28 april 2020.

Behandeling in de praktijk is voor meer mensen mogelijk en daarom kunt u, indien u dit wenst en wanneer u niet verkouden bent, koorts heeft of niet tot één van de risicogroepen behoort, weer naar de praktijk komen. Wanneer u in uw gezin/familie te maken heeft met zieken of kwetsbaren is het evenmin de bedoeling dat u naar de prakijk komt. In dat geval kan de behandeling plaatsvinden met behulp van videobellen of bellen. Hoe dit wordt vormgegeven, kunt u hieronder lezen:

  • wanneer u de laatste keer contact met mij heeft gehad via videobellen en u wilt naar de praktijk komen, wilt u mij dan een bericht sturen (mail of 06-12404078) dat u naar de praktijk komt? U kunt ook de eerstvolgende afspraak videobellen en dan met mij bespreken dat u voortaan naar  de praktijk wilt komen of met mij overleggen wat in uw geval verstandig is. Voor de mensen die al bij mij in de praktijk zijn geweest verandert er niets. Zij hoeven mij geen bericht te sturen.
  • behandeling via videobellen en telefoneren blijft mogelijk.
  • behandeling in de praktijk is mogelijk, wanneer we ons houden aan de regels ten aanzien van afstand en hygiene. 
  • wanneer u naar de praktijk komt, gebruikt u dan de ingang aan de Joost de Moorstraat (boven de deur hangt een bord van het Buurtzorgpension. Deze ingang moet u nemen). Maak zo kort als mogelijk gebruik van de wachtruimte. U kunt geen gebruik maken van het algemene toilet van het ziekenhuis. Naast mijn werkkamer is wel een toilet. Dit toilet zit op slot, maar ik kan deze voor u openen. Bij de liften hangt een pompje met desinfecterende spray voor de handen. Loopt u niet verder het ziekenhuis in!
  • wanneer u iets wilt drinken, vraag ik u zelf uw drinken mee te nemen.
  • u kunt mij tusssen de afspraken door bereiken via beveiligde mail (via Zivver)
  • u kunt op uw eigen tijd ook modules van therapie via internet volgen. Wanneer u nog geen toegang heeft tot het programma van Karify, kunt u hierom vragen. 

Check deze pagina of uw mailbox en telefoon vlak voor uw vertrek naar uw afspraak voor het laatste nieuws. 

het informatienummer van de overheid met betrekking tot het Coronavirus is 0800-1351

de webiste van de overheid met veel informatie over het virus is: www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid19

Terug naar overzicht