Laatste informatie met betrekking tot het Coronavirus en mijn praktijkvoering

Hoewel de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus regelmatig veranderen, is er voor de vrijgevestigde psychotherapeuten sinds eind april 2020 weinig meer veranderd. Ik kan nog steeds cliënten in de praktijkruimte ontvangen. Nog even op een rijtje gezet:

  • behandeling via videobellen en telefoneren blijft mogelijk wanneer u dit liever wenst.
  • wanneer u verkouden bent, koorts heeft, tot een van de risicogroepen behoort of wanneer een van uw gezinsleden positief getest is of tot de risicogroepen behoort, kunt u niet naar de praktijk komen.  Uiteraard kunnen we wel (video)bellen.
  • behandeling in de praktijk is mogelijk, wanneer we ons houden aan de regels ten aanzien van afstand en hygiene. 
  • wanneer u naar de praktijk komt, gebruikt u dan de ingang aan de Joost de Moorstraat (boven de deur hangt een bord van het Buurtzorgpension). In het gebouw is het dragen van een neusmondkapje verplicht (niet in mijn spreekkamer).  Maak zo kort als mogelijk gebruik van de wachtruimte. U kunt geen gebruik maken van het algemene toilet van het ziekenhuis. Naast mijn werkkamer is wel een toilet. Dit toilet zit op slot, maar ik kan deze voor u openen. Bij de liften hangt een pompje met desinfecterende spray voor de handen. Loopt u niet verder het ziekenhuis in!
  • u kunt mij tusssen de afspraken door bereiken via beveiligde mail (via Zivver)
  • u kunt op uw eigen tijd ook modules van therapie via internet volgen. Wanneer u nog geen toegang heeft tot het programma van Karify, kunt u hierom vragen. 

Check deze pagina of uw mailbox en telefoon vlak voor uw vertrek naar uw afspraak voor het laatste nieuws. 

het informatienummer van de overheid met betrekking tot het Coronavirus is 0800-1351

de webiste van de overheid met veel informatie over het virus is: Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

 

Terug naar overzicht