Beveiligd email verkeer

Vanaf 01-01-2017 gebruik ik ZIVVER om de veiligheid van de communicatie nog verder te verhogen. Door een e-mail via ZIVVER te versturen, garandeer ik dat vertrouwelijke informatie volgens de modernste beveiliging wordt verstuurd. En dat niemand anders behalve u de inhoud van de e-mail kan lezen.

Wanneer ik u voor de eerste maal privacygevoelige informatie toestuur, laat ik u via de gewone mail weten, dat ik u Via Zivver ga mailen.

Wanneer u mij privacygevoelige mail gaat sturen, kunt u mij vragen het mailverkeer via Zivver te starten.

Tijdens de intakegesprekken wordt mailen via Zivver met u besproken.

Wat merkt u als cliënt, collega of verwijzer van het gebruik van ZIVVER?

Als cliënt, collega of verwijzer van Meander kunt u rekenen op de zorg, die u van mij gewend bent, plus de garantie dat de inhoud van het e-mailbericht alleen maar door u gelezen kan worden. Privacygevoelige informatie willen we tenslotte niet met anderen delen. Als u een e-mail ontvangt die veilig via ZIVVER is verstuurd, opent u een link die ZIVVER u toestuurt. Het is niet nodig een account aan te maken. ZIVVER zal u nooit reclame toesturen.

Hoe opent u een bericht dat via ZIVVER is verstuurd?

Heeft u een e-mail ontvangen van Meander via ZIVVER? Dan opent u dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de webpagina van ZIVVER. Eventueel moet u hier ook nog een wachtwoord of sms-code invoeren of de code uit de e-mail.

Bericht openen met een wachtwoord

U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een wachtwoord. Ik wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. Daarom heeft u een wachtwoord ontvangen. U vult dit wachtwoord in, nadat u op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ heeft geklikt. Nu kunt u het bericht lezen.

Bericht openen met een sms-code

U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. Ik wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. Daarom krijgt u een code per SMS toegestuurd. U vult deze SMS-code in, nadat u op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ heeft geklikt. Nu kunt u het bericht lezen.

Wilt u reageren op een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd?

U leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina die lijkt op een mailprogramma. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat rechtstreeks vanuit deze pagina. Onder het ontvangen bericht kunt u gelijk een bericht typen om te reageren. U verzendt deze reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer hier weer een reactie op komt, ontvangt u een notificatie via e-mail.

Vragen?

Heeft u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of heeft u vragen over ZIVVER? Neem dan graag contact met ZIVVER op: support@zivver.com. Meer weten? www.zivver.com.